Over

Over Miranda

1146 profielOver Miranda van Haren.

Sinds 2010 ben ik de enthousiaste eigenaar van deze praktijk.

Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt was het voor mij tijd om te veranderen. Gebeurtenissen in mijn leven zorgden ervoor dat ik andere keuzes wilde maken, op een andere manier invulling aan mijn leven wilde geven.

Na een opleiding acupressuurmassage in 2010 werd ik mij steeds meer bewust van mijn kracht om de mensen om mij heen te ondersteunen.
In 2011 heb ik daarom de exclusieve opleiding tot Life-Coach gevolgd bij Health Balance. Health Balance is erkend door de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en de EMCC (European Mentoring & Coaching Council.)

Daarnaast heb ik meerdere cursussen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en ben ik ervaringskundige op het gebied van ADHD, syndroom van Asperger en rouwverwerking bij zowel volwassenen als kinderen. Ook heb ik de opleiding 'Geef me de vijf' gevolgd voor ouders en begeleiders van mensen met ADHD en/of autisme zonder een verstandelijke beperking bij Colette de Bruin.

In 2013 wilde ik graag verder leren, ik zocht naar iets wat mijn praktijk completer zou maken.

Yoga is iets wat ik zelf toen al heel graag deed. Verschillende malen werd mij gevraagd waarom ikzelf geen les gaf...

Ik ben op zoek gegaan naar een goede opleiding en kwam uit bij Arhanta Yoga. Ik heb daar een proefles gevolgd en was meteen verkocht. Deze opleiding moest het worden. Deze manier van lesgeven wilde ik leren. Dit is de manier van lesgeven waar ikzelf al zo lang naar op zoek was. Een docent die je helpt om het beste van jezelf naar boven te halen, die rondloopt, overziet en met kleine aanrakingen je net iets verder of beter in de houding zet.
Deze Teacher Training is internationaal erkend. Het idee dat ik over de hele wereld les mocht gaan geven was en is nog steeds geweldig! (www.arhantayoga.nl)
Na het behalen van mijn diploma ben ik meteen begonnen met lesgeven. Wat een feest, iedere les is weer genieten! Heerlijk om 'mijn' leerlingen te zien groeien.

Begin 2015 heb ik ook mijn diploma Pilates Docent behaald bij Physio Phisics. Deze vorm van Pilates is ontwikkeld door fysiotherapeuten en dus een uitstekende manier om verantwoord aan je core-stability te werken.